RAWAT EKZEMA SEMULAJADI

  • Tambah risau sebab anak selalu sangat menggaru-garu?
  • Kulit anak terlalu merah dan menggelupas?
  • Kulit naik bintik-bintik merah sampai tak boleh tidur dengan lena?
  • Selalu sangat menangis-nangis?
  • Dah habis beratus-ratus bahkan beribu-ribu jumpa pakar kulit pun tak berkesan malah makin menjadi-jadi?
  • Dah beli krim ekzema kat farmasi pun sama jer kesannya?
  • Macam mana nak buat ni.. Biasa nya guna krim farmasi / doktor, tapi ada STEROID!

MASIH MENCARI CARA HILANGKAN
EKZEMA BAYI SECARA TRADISIONAL?

KIDDIESOFT SOFT CREAM ADALAH JAWAPANNYA!

KIDDIESOFT – SOFT CREAM

Kenapa kami kata tradisional? Ini kerana Kiddiesoft Soft Cream adalah

KRIM YANG DIRUMUS SECARA TRADISIONAL DAN DIFORMULASI HANYA DARI TUMBUHAN SEMULAJADI.

Khas untuk membantu melegakan ekzema dan kulit sensitif.

APA KATA PENGGUNA?

TESTIMONI 1

“Produk terbaik utk anak saya. Ekzema dah 99% kurang. Gatal pun dh hilang.. Kulit semakin licin dan cerah”

Puan Ija, Kuala Lumpur.

TESTIMONI 2

“Bagus sgt krim ni.. ekzema anak dh tak merebak langsung.. kulit dulu merah dan kering, skrg dh licin. So far puas hati sgt..!”

Puan Siti, Selangor.

TESTIMONI 3

“Luka anak sy dh kering, tidur dh lena, tak nangis sbb gatal dh, Alhamdulillah dh jumpa penawar ekzema utk anak sy, sblm ni dh habis byk duit ubat anak.. “

Puan Aishah, Perak.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

1. Si Kecil DAPAT TIDUR LENA sebab tak lagi gatal-gatal!

Kami faham sikecil tak akan duduk diam bila ekzema datang menyerang. Lagi-lagi waktu kemuncak iaitu waktu malam. Waktu itu lah anak akan menangis, menggaru, dan tak boleh tidur kerana gatal seluruh badan. Ibu pula terpaksa berjaga malam dan tolong garu kan sekali! Stress sangat dan puas cari ubat untuk merawat ekzema anak ni.

Kalau ada krim Kiddiesoft ni, ibu dah tak perlu risau lagi, sebelum tidur, sapu pada kulit anak. Insya Allah, kulit anak tak lagi gatal, anak tidur lena, ibu dah tak perlu berjaga dan boleh tidur dengan lena bersama anak.

2. Si kecil dah TAK BERJAGA bila tidur malam untuk menggaru-garu

Risau kan bila tiba-tiba anak menangis, berjaga malam-malam hanya untuk menggaru kulit yang diserang ekzema? Sebagai ibu, terpaksa berjaga sama untuk tolong garu, lebih teruk lagi garu sampai berdarah! Dengan ada nya kiddiesoft, simanja tak lagi berjaga malam.

3. Kulit sikecil jadi LEMBAP, LEMBUT DAN LICIN

Biasa nya jika kulit diserang ekzema, kulit akan jadi sangat kasar, kering dan menggelupas. Bila kering tu, mula gatal dan garu sampai luka! Bila dipegang sangat sakit, pedih dan mereka akan menangis semahu-mahunya! Kini tak risau dah bila ada stok kiddiesoft kat rumah. Konsisten sapu, InsyaAllah kulit sikecik akan jadi lembap, lembut dan mulus! 😉

4. Kulit sentiasa lembap, TAK KERING dan tak menggelupas lagi.

Kenapa kulit jadi sentiasa lembap bila guna kiddiesoft? Ini kerana fungsi utama kiddiesoft soft cream adalah untuk melembapkan kulit sehingga 24 jam! kebiasaan bila guna krim yang lain, kulit akan cepat kering dan kelembapan hanya tahan beberapa jam. Bila sapu kiddiesoft, selagi kulit tak dicuci dengan air, selagi itu lah kulit akan sentiasa lembap.

5. Ekzema dah TAK MEREBAK ke bahagian badan lain.

Mesti lah ibu risau, bila tercetusnya ekzema dibahagian badan anak, contoh nya bahagian muka sahaja, tapi lama-lama merebak ke tempat lain pula.
Naik ke bahagian tangan, perut, kaki, kepala dan seluruh badan! Yelah, bila sikecil mula menggaru dan sentuh kebahagian badan lain, mesti la dia akan mula menggaru juga.

Ini biasa nya terjadi bila sikecil menggaru dan kulit mula luka. Bila luka, bakteria/kuman senang merebak dan sikecil menyentuh ke bahagian badan lain, bahagian lain akan mula naik merah-merah dan mereka akan menggaru sampai la merebak ke tempat lain. Kawal dengan kiddiesoft, Insya Allah ekzema akan terkawal dan tak akan merebak ke tempat lain.

6. LUKA KERING, Tiada lagi tangisan di malam hari.

Biasa nya, keadaan kulit yang tengah kemerahan (flare-up) akan jadi luka. Bila luka sikecil akan menangis kerana pedih dan gatal. Kini tak lagi bila ada kiddiesoft. Kalau sebelum ni ibu dah habis banyak duit beli ubat untuk ekzema, cuba ikhtiar dengan kiddiesoft pula, mana tahu serasi kan?

7. Kulit jadi licin dan cerah. JADI MACAM KULIT ASAL.

Bila sikecil diserang ekzema sejak dari kecil, mereka akan menggaru sampai la dewasa. Kesan garu akan tinggalkan kesan kehitaman dan jadi sangat kering dan berparut. Lagi-lagi bila terbiasa dengan krim steroid. Konsisten sapu kiddiesoft, lama-lama kan nampak perubahan ketara pada kulit anak.

ANTARA JENIS-JENIS EKZEMA YANG KIDDIESOFT BANTU SELESAIKAN

1. Produk yang berasaskan tumbuhan semulajadi, tanpa steroid atau tanpa bahan kimia tambahan ke dalam formulasi.

Adakah anda tahu kesan penggunaan krim steroid? Untuk pengetahuan anda , steroid ni adalah kategori drug/dadah. Bila sel kulit dah mati, ia akan ketagih dadah (steroid yang kita pernah guna). Steroid ni banyak kesan tak bagus untuk jangka masa panjang.

Antaranya boleh akibatkan tulang jadi makin rapuh, dan kesan kat anak-anak pula, steroid boleh halang tumberasan mereka. Jadi, hindari penggunaan krim steroid dalam tempoh masa yang lama. Kawal ekzema anda atau anak anda dengan krim yang semulajadi.

2. Tidak seperti krim di pasaran, untuk mengekalkan sifat semulajadi dan tujuan merawat, TIADA PEWANGI digunakan.

Adakah anda tau bauan yang ditambah kedalam formulasi krim yang biasa dijumpai di pasaran boleh menyebabkan iritasi, alergi atau ekzema kepada kulit sensitif? Kiddiesoft Soft Cream adalah pilihan yang tepat kerana tiada pewangi yang ditambah kedalamnya.

3. Kiddiesoft Soft Cream merupakan formulasi yang tidak panas, tidak pedih dan tidak melekit kepada kulit.

Tekstur nya yang lembut mampu melembapkan kulit yang terlalu kering atau sensitif. Boleh disapu sekerap yang mungkin kerana tiada had penggunaan keatas kulit, malah lagi kerap lagi baik. Kulit sensitif atau ekzema biasanya terlalu kering dan menyebabkan kulit menjadi gatal seterusnya menyebabkan kanak-kanak menggaru sehingga kulit menjadi luka. Kiddiesoft Soft Cream mampu mengelakkan ianya terjadi!

5. Kelembapan yang tahan lebih lama iaitu sehingga 24 JAM.

Dengan penggunaan Kiddiesoft Soft Cream, anda tidak perlu lagi risau akan kulit anak yang terlalu cepat kering bila disapu krim-krim lain dipasaran. Bila disapu Kiddiesoft Soft Cream keatas kulit, dan jika kulit tidak dicuci dengan air, kelembapan krim akan bertahan lama. Kini tak perlu lagi nak sapu kerap seperti krim atau minyak lain. Kami sarankan sapu Kiddiesoft Soft Cream sebelum kulit menjadi kering.

6. Harga yang tak masuk akal. Sangat mampu dimiliki dan kuantiti yang banyak dalam 1 bekas. (50 gram)

Jika dibandingkan dengan krim ekzema lain dipasaran yg menjangkau ratusan ringgit, penggunaan Kiddiesoft Soft Cream sangat berbaloi.
RM150
RM120
RM100
RM80

7. Kesan yang cepat dan pantas

Memberi kesan yang cepat seawal 1 hari berbanding krim/ubat lain dipasaran (Tapi bergantung kepada keadaan kulit masing-masing).

8. Kegunaan Seluruh Keluarga

Boleh juga digunakan sehingga orang dewasa. Jadi anda tak perlu risau jika tak serasi dengan si manja, Ibu dan Ayah pun boleh guna untuk masalah kulit lain contohnya tumit merekah, jerawat, alergik, gatal, kudis, kurap, ruam, terkena air/minyak panas atau terkena gigitan serangga.

9. Lulus KKM.

Kiddiesoft Soft Cream adalah selamat digunakan kerana telah mendapat Kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor KKM Soft Cream adalah NOT190101517K.

10. Selamat Untuk Bayi dan dewasa.

Kiddiesoft Soft Cream adalah selamat digunakan bayi seawal 1 hari. Dan tentunya ianya adalah selamat juga digunakan oleh orang dewasa kerana sifat nya yang semulajadi.

Ya! Hanya dari Bahan semulajadi!

i) Minyak Argan

Diadun dengan Minyak Argan dari Morocco yang terkenal dengan harga nya yang sangat mahal berbanding minyak lain dan dikenali juga sebagai minyak emas kerana kebaikannya pada seluruh badan.

Ianya Kaya dengan Vitamin E malah kandungan vitaminnya 3 kali ganda lebih banyak berbanding Minyak Zaitun. Membantu menghilangkan parut ruam/ekzema tanpa meninggalkan kesan pada kulit. Ciri-ciri antibakteria yang di dalamnya melindungi kulit dari alergik, perengsa dan bakteria daripada memasuki kulit.

ii) Minyak Kelapa Dara Asli

Ditambah nilai dengan minyak paling menyihatkan didunia iaitu Minyak Kelapa Dara. Minyak ini berfungsi sebagai pembasmi kuman semulajadi kerana sifat antivirus dan anti bakteria. Ia bertindak sebagai pelembap yang berkesan pada semua jenis kulit termasuk kulit kering.

iii) Minyak Zaitun Asli

Ditambah dengan minyak paling asli dan antara terbaik didunia selain minyak argan iaitu minyak buah zaitun. Ia membekalkan anti-oksidan yang tinggi, Vitamin E, Omega 3 & 6 yang berkhasiat dan memberi 1001 kebaikan kepada kulit terutama kulit yang sensitif/ekzema.

iv) Butyrospermum Parkii

Dirumus secara tradisional dan semulajadi dengan ekstrak pokok Butyrospermum Parkii. Menggunakan bahan berkualiti tinggi yang belum diproses (raw/pure). Ia adalah lemak semulajadi yang diekstrak dari pohon Shea yang tumbuh di Afrika Barat. Ia mengandungi Vitamin E, A & F, tahan lama, melembap, organik, dan mengandungi tabir suria (SPF) yang semulajadi. Bertindak sebagai pelembap kulit dan memiliki sifat antiseptik yang boleh menyembuhkan luka dan gigitan serangga berbisa.

v) Vitamin E

Dipertingkatkan keberkesanan dengan Vitamin E yang semulajadi. Membantu memudarkan dan menghilangkan parut akibat luka atau kesan tinggalan ruam/ekzema. Vitamin E mampu mengurangkan kesan parut kerana ia berfungsi untuk membantu penghasilan kolagen, melindungi dan melawan serangan radikal bebas yang menghalang penyembuhan parut.

BERAPA HARGA ?

RM65 SAHAJA

Ops! Nanti dulu.. Anda boleh jimat habiss dengan dapatkan dengan kuantiti melebihi 1 unit!

1 Unit = RM65 (Harga normal)

2 Unit = RM120 (Jimat RM10)

3 Unit = RM170 (Jimat RM25)

Berminat?

KLIK DIBAWAH UNTUK WHATSAPP KAMI SEGERA

Klik Sini Untuk terus Whatsapp kami

Klik Sini Untuk terus Whatsapp kami

Klik Sini Untuk terus Whatsapp kami

atau save nombor dibawah dan

Whatsapp ke nombor diatas dengan segera.

NAK KESAN LAGI CEPAT?

BABY TAK SERASI GUNA SABUN DIPASARAN?

BABY MANDI TANPA SABUN?

DAPATKAN SET LENGKAP PRODUK KIDDIESOFT,  LAGI JIMAT DAN BERBALOI-BALOI….!

(SET LENGKAP IAITU SOFT CREAM, SOFT GEL & SOFT BAR)

  • Berasaskan Minyak Kelapa Dara
  • Formulasi istimewa Ekstrak Daun Neem (Semambu)
  • Tiada Sles (Agen Buih)
  • Tiada Pewangi
  • Tiada Pewarna
  • Tiada Paraben
  • Bauan Herba
  • Harga : RM29.00
  • Berat : 50 ML

TESTIMONI SOFT GEL (GEL MANDIAN)

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

BERMINAT UNTUK DAPATKAN SET LENGKAP EKZEMA?

BELI SET LAGI JIMAT !!

Klik Sini Untuk Dapatkan info Set Lengkap Ekzema

Klik Sini Untuk Dapatkan info Set Lengkap Ekzema

Klik Sini Untuk Dapatkan info Set Lengkap Ekzema

atau save nombor dibawah dan

Whatsapp ke nombor diatas dengan segera.

LOCK harga promo sekarang. Promosi akan tamat bila-bila masa jer atau Terus Call kami untuk menempah

Perhatian! tawaran ini akan tamat pada bila-bila masa sahaja.
Sampai bila nak tengok anak puan menderita tanpa rawatan? Tanpa perlu membelanjakan kos ratusan/ribuan ringgit anak puan boleh pulih dengan pantas dan kembali ceria macam dulu!

TUNGGU APA LAGI? hubungi kami skrg sebelum tawaran tamat!

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *