• Home
  • Welcome to KIDDIESOFT

Soft Cream

RISAU ANAK SELALU MENANGIS MALAM DAN ASYIK MENGGARU?

 

Ibu rasa risau sebab anak selalu sangat menggaru-garu? Atau kulit anak terlalu kering dan menggelupas? naik bintik-bintik merah sampai tak boleh tidur dengan lena, selalu sangat menangis atau segan sangat nak jumpa orang sekeliling?

Habis beratus-ratus bahkan beribu-ribu jumpa pakar kulit pun tak berkesan malah makin menjadi-jadi? Dah beli krim ekzema kat farmasi pun sama jer kesannya? Macam mana nak buat ni?Biasa nya guna krim farmasi / doktor, tapi ada STEROID?

Tahukah Ibu? 

❗Gejala ekzema/alahan kulit tidak boleh dibiarkan sebaliknya perlu dirawat kerana berkemungkinan seseorang itu berdepan risiko yang boleh membawa maut.

❗Kanak-kanak yang mengalami sistem imun yang bercelaru sejak kecil berdepan risiko 10 hingga 15 peratus mengalami alahan apabila meningkat dewasa.

❗ Ekzema yang dialami semasa kecil boleh berkembang menjadi penyakit alahan lain seperti asma dan rhinitis.

❗Empat daripada lima kanak-kanak berisiko mengalami alaan.

❗Peningkatan penyakit berpunca daripada alahan seperti rhinitis dan ekzema sebanyak 29.1 peratus.

Sumber : http://www.myhealth.gov.my

MASIH MENCARI SOLUSI MASALAH EKZEMA SECARA SEMULAJADI ?

KIDDIESOFT SOFT CREAM ADA JAWAPAN NYA!

 

KRIM ORGANIK YANG DIRUMUS SECARA TRADISIONAL DAN DIFORMULASI HANYA DARI TUMBUHAN SEMULAJADI.

Khas untuk membantu melegakan ekzema dan kulit sensitif!

APA KATA PENGGUNA?

===========================

“Asbab krim ni, kaki anak akak dah kembali normal. Suke tgk kaki anak akak skrg, tak sangka jodoh nya dengan krim ni. Suami akak pun tak sangka, hepi sgt sampai bgtau 2x hehe” 

Puan Farhana, Johor Bahru.

“Dah 2 hari pakai, sis nak tau kulit yg luka semua kering! takde dah gatal2. pakai masa pegi kerja, balik kerja masih lembap kulit, takde pewangi pun, lain dari yang lain la krim ni” 

Sis Nieysa, Bangi.

“Dah lama sy menderita ekzema ni, pakai ubat doktor hilang skjp pastu naik balik, sy pakai krim ni alhamdulillah semakin ok jari sy ni, krim ni pun byk isi dia hehe, thanks sgt2, terharu rasa ” 

Sis Mariam, Seremban.

dannnnn banyakkkk lagi feedback dari customer yang sangat2 berpuas hati, sampai kami pun tak sangka dan terharu! Alhamdulillah… 

SAKSIKAN VIDEO DARI PENGGUNA SETIA KAMI SEJAK 2016!

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

 

APA MANFAAT ANDA DAPAT BILA GUNA “KIDDIESOFT SOFT CREAM”? 

✅ Si Kecil TIDUR LENA sebab tak lagi gatal-gatal

✅ Si kecil dah TAK BERJAGA bila tidur malam untuk menggaru-garu

✅ Sikecil BERMAIN DENGAN SELESA sebab tidak lagi rasa gatal dan pedih

✅ Kulit sikecil jadi LEMBAP, LEMBUT DAN LICIN

✅ Sikecil sembuh SECARA SEMULAJADI dari gatal, luka dan kulit kering.

✅ Sikecil TAK LAGI ADA KESAN PARUT akibat luka ekzema.

✅ Sikecil DAH TAK NANGIS kerana masalah kulit

JOM LIHAT ANTARA FEEDBACK PENGGUNA YG TELAH BERJAYA MERAWAT MASALAH EKZEMA ANAK MEREKA


Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

 

APA YANG BEST SANGAT MENGENAI “KIDDIESOFT SOFT CREAM?

1. Produk yang berasaskan tumbuhan semulajadi, tanpa steroid atau tanpa bahan kimia tambahan ke dalam formulasi. 

Adakah anda tahu kesan penggunaan krim steroid? Untuk pengetahuan anda , steroid ni adalah kategori drug/dadah. Bila sel kulit dah mati, ia akan ketagih dadah (steroid yang kita pernah guna). Steroid ni banyak kesan tak bagus untuk jangka masa panjang. Antaranya boleh akibatkan tulang jadi makin rapuh, dan kesan kat anak-anak pula, steroid boleh halang tumberasan mereka. Jadi, hindari penggunaan krim steroid dalam tempoh masa yang lama. kawal ekzema anda atau anak anda dengan krim yang semulajadi.

2. Tidak seperti krim di pasaran, untuk mengekalkan sifat semulajadi dan tujuan merawat, TIADA PEWANGI digunakan.

Adakah anda tau bauan yang ditambah kedalam formulasi krim yang biasa dijumpai di pasaran boleh menyebabkan iritasi, alergi atau ekzema kepada kulit sensitif? Kiddiesoft Soft Cream adalah pilihan yang tepat kerana tiada pewangi yang ditambah kedalamnya.

3. Kiddiesoft Soft Cream merupakan formulasi yang tidak panas, tidak pedih dan tidak melekit kepada kulit.

Tekstur nya yang lembut mampu melembapkan kulit yang kering atau sensitif. Boleh disapu sekerap yang boleh kerana tiada had penggunaan keatas kulit, malah lagi kerap lagi baik. Kulit sensitif atau ekzema biasanya terlalu kering dan menyebabkan kulit menjadi gatal seterusnya menyebabkan kanak-kanak menggaru sehingga kulit menjadi luka. Kiddiesoft Soft Cream mampu mengelakkan ianya terjadi!

4. Kelembapan yang tahan lebih lama iaitu sehingga 24 JAM.

Dengan penggunaan Kiddiesoft Soft Cream, anda tidak perlu lagi risau akan kulit anak yang terlalu cepat kering bila disapu krim-krim lain dipasaran. Bila disapu Kiddiesoft Soft Cream keatas kulit, dan jika kulit tidak dicuci dengan air, kelembapan krim akan bertahan lama. Kini tak perlu lagi nak sapu kerap seperti krim atau minyak lain. Kami sarankan sapu Kiddiesoft Soft Cream sebelum kulit menjadi kering.

5. Harga yang tak masuk akal. Sangat mampu dimiliki dan kuantiti yang banyak dalam 1 bekas. (50 gram)

Jika dibandingkan dengan krim lain dipasaran yg menjangkau ratusan ringgit, penggunaan Kiddiesoft Soft Cream sangat berbaloi.
RM150
RM120
RM100
RM80

6. Kesan Dalam 1 hari sahaja

Memberi kesan yang cepat berbanding krim/ubat lain dipasaran.Tapi bergantung kepada keadaan kulit masing-masing.

7. Kegunaan Seluruh Keluarga

Boleh juga digunakan sehingga orang dewasa. Jadi anda tak perlu risau jika tak serasi dengan si manja, mommy dan daddy pun boleh guna untuk masalah kulit lain contohnya tumit merekah, jerawat, alergik, gatal, kudis, kurap, ruam, terkena air/minyak panas atau terkena gigitan serangga.

8. LULUS KKM.

Kiddiesoft Soft Cream adalah selamat digunakan kerana telah mendapat Kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor KKM Soft Cream adalah NOT190101517K.

9. Selamat Untuk Bayi dan dewasa.

Kiddiesoft Soft Cream adalah selamat digunakan bayi seawal 1 hari. Dan tentunya ianya adalah selamat juga digunakan oleh orang dewasa kerana sifat nya yang semulajadi.

APA BAHAN-BAHAN UTAMA?

i) Minyak Argan
Diadun dengan Minyak Argan dari Morocco yang terkenal dengan harga nya yang sangat mahal berbanding minyak lain dan dikenali juga sebagai minyak emas kerana kebaikannya pada seluruh badan. Ianya Kaya dengan Vitamin E malah kandungan vitaminnya 3 kali ganda lebih banyak berbanding Minyak Zaitun. Membantu menghilangkan parut ekzema tanpa meninggalkan kesan pada kulit. Ciri-ciri antibakteria yang di dalamnya melindungi kulit dari alergik, perengsa dan bakteria daripada memasuki kulit.
ii) Minyak Kelapa Dara Asli
Ditambah nilai dengan minyak paling menyihatkan didunia iaitu Minyak Kelapa Dara. Minyak ini berfungsi sebagai pembasmi kuman semulajadi kerana sifat antivirus dan anti bakteria. Ia bertindak sebagai pelembap yang berkesan pada semua jenis kulit termasuk kulit kering.
iii) Minyak Zaitun Asli
Ditambah dengan minyak paling asli dan antara terbaik didunia selain minyak argan iaitu minyak buah zaitun. Ia membekalkan anti-oksidan yang tinggi, Vitamin E, Omega 3 & 6 yang berkhasiat dan memberi 1001 kebaikan kepada kulit terutama kulit yang sensitif/ekzema.
iv) Butyrospermum Parkii
Dirumus secara tradisional dan semulajadi dengan ekstrak pokok Butyrospermum Parkii. Menggunakan bahan berkualiti tinggi yang belum diproses (raw/pure). Ia adalah lemak semulajadi yang diekstrak dari pohon Shea yang tumbuh di Afrika Barat. Ia mengandungi Vitamin E, A & F, tahan lama, melembap, organik, dan mengandungi tabir suria (SPF) yang semulajadi. Bertindak sebagai pelembap kulit dan memiliki sifat antiseptik yang boleh menyembuhkan luka dan gigitan serangga berbisa.
v) Vitamin E
Dipertingkatkan keberkesanan dengan Vitamin E yang semulajadi. Membantu memudarkan dan menghilangkan parut akibat luka atau kesan tinggalan ekzema. Vitamin E mampu mengurangkan kesan parut kerana ia berfungsi untuk membantu penghasilan kolagen, melindungi dan melawan serangan radikal bebas yang menghalang penyembuhan parut.
==========================

 

HARGA : RM65.00 

   Ops! Nanti dulu..

KAMI ADA TAWARAN UNTUK ANDA !!

JIKA Beli 1 RM65.00

TAPIIIIIII…

JIKA BELI 2 UNIT

RM130 

RM120 SHJ!!

 

BONUS !!!

 PERCUMA “SOFTBAR”

SABUN EKZEMA (BERNILAI RM39.00)

  SABUN YANG DIFORMULASI KHAS DENGAN EKTRAK DAUN SEMAMBU 100% ORGANIK

UNTUK MEMBANTU MASALAH KULIT EKZEMA, KULIT KERING DAN KULIT SENSITIF

100% Natural

Formusi Istimewa Dengan Ektrak Daun Semambu (100% certified Organic Neem Extract)

Tiada Detergen/Pencuci (SLES & SLS Free)

100% Ekstrak Tumbuhan

Tiada Bahan Kimia Merbahaya

Tiada Pewarna

Tiada Pewangi

Selamat Untuk Bayi

Boleh digunakan dari kaki sampai kepala

 

TESTIMONI SOFT BAR

“Sabun serasi dengan anak, jari sudah tak berdarah dan mula kering, saya nak order 10 unit lagi !”

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

 

Berminat? 


Hubungi kami sekarang

Klik Sini

untuk whatsapp kami atau save nombor dibawah dan

011 – 61628850

Whatsapp ke nombor diatas dengan segera.

LOCK harga promo sekarang. Promosi akan tamat bila-bila masa jer atau Terus Call kami untuk menempah

Perhatian! tawaran ini akan tamat pada bila-bila masa sahaja.
Sampai bila nak tengok anak puan menderita tanpa rawatan? Tanpa perlu membelanjakan kos ratusan/ribuan ringgit anak puan boleh pulih dengan pantas dan kembali ceria macam dulu!

TUNGGU APA LAGI? hubungi kami skrg sebelum tawaran tamat!

 

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.